Studerende

Aldersgruppe: de som i kalenderåret fylder 19 år til og med det kalenderår, hvori man fylder 29 år.

Der skal være tale om et SU-berettiget fuldtidsstudie og studiekort skal forevises.
Ved eventuel overgang til ungsenior eller senior betales indskud i.h.t. gældende regler. Der kan ikke skiftes til medlemskategorien ”passiv”.

Hvad koster det:
Kontingent: 1.088,- kroner ½-årligt og gælder perioden 1/1 - 30/6 eller 1/7 - 31/12.

Indmeldelsesgebyr kroner 500,-.

Indskud: 0,- kroner.

Hvad får du:

- fri bolde på driving range,
- frit spil på Holluf Park & Pilebanen,
- deltagelse i klubber i klubben (onsdagsdamer, torsdagsherrer og bjørnebanden),
- rabat på 10-turskort til caddycar (gælder kun ved fysisk lidelse),
- kontingent til DGU,
- fri adgang til motionsrum,
 - mulighed for at låne klubbens trailer,
- ansvarsforsikring i Tryg via DGU - se mere på http://danskgolfunion.dk/media/260487/dgu.pdf,
- ret til spil på andre baner, der modtager DGU-kort mrkt. "F",
- tæt på offentlig transport - bus nr. 83 kører lige til døren,
- oplyst og overdækkede udslagssteder på driving range,
- klublokale med servering af god og veltilberedt mad, samt førsteklasses restaurant,
- klubben fører handicap efter gældende regler. Ved indmeldelse skal eventuelt HCP, kunne dokumenteres.

Hvad får du ikke:
- mulighed for deltagelse i klubmesterskaber,
- ret til rabatordninger og greenfee aftaler med andre golfklubber.

Indmeldelse:

Der kan ske indmeldelse ved henvendelse til sekretariatet på telefon 6595 9000, personligt eller på mail sekretariatet@odensegolfklub.dk - indmeldelsesblanket kan hentes her!