Klubben

Odense Golfklub afholdt stiftende generalforsamling den 29. september 1927, og den første bane lå ved Kløvermosevej, hvor der nu er dyrskueplads. De 9 huller med en længde på 5630 meter og par 76 indviedes i 1928. Dengang var et hul på blot 360 meter et par 5 hul.

I 1962 flyttede klubben til arealet ved Snapindskoven, fordi lejemålet på det tidligere areal blev opsagt. Den nye bane - også på 9 huller - var meget kort. Blot 3830 meter, par 64.

Forholdene blev for trange ved Snapind, og i sommeren 1980 kunne det nuværende anlæg tages i brug. En 18 hullers bane af international standard, og en 9 hullers bane, som er kortere end golfbaner i almindelighed.

Odense Golfklub har siden 1980 ved flere lejligheder været vært for såvel danske mesterskaber som store proturneringer.

Klubbens logo - vælg HER!

Vejledning til indtastning af scorekort på egen PC - vælg HER!

Vejledning til indtastning af scorekort på touchscreen i klubben - vælg HER!

EGA handicapsystemet 2012 - 2015 - vælg HER!