Tidsbestilling

BOOKING AF TIDER

Der skal for spil på klubbens 18-hulsbane ”Holluf Park” bookes tider i tidsrummet 06.00 til og med 17.50 i den periode, hvor banen er åben for spil.
Der er 6 starttider i timen – 00-10-20-30-40-50. Det er uret ved træningsbanen / drivingrange, som gælder ved bookede starttider.

FØLGENDE RETNINGSLINIER GÆLDER FOR AL TIDSBESTILLING

Booking af tider kan ske på følgende måder:

- på Golfbox (www.golfbox.dk),

- ved selvbetjening på touchscreen i forhallen,

- ved telefonisk henvendelse til sekretariatet i åbningstiden – dette er forbeholdt de, der ikke har adgang til GolfBox på nettet. Ved booking skal klub- og medlemsnummer på samtlige spillere med DGU-medlemskort altid oplyses. I modsat fald bookes kun til de spillere, der oplyses klub- og medlemsnummer på.

TIDER
Tiderne før 06.00 og efter 17.50 spilles efter boldrenden.
Sidste bold i boldrenden skal slå ud senest klokken 05.50. Er der bolde i boldrenden efter dette tidspunkt annulleres disse.
Første bold i boldrenden går ud kl. 18.00.

AFBESTILLING AF OG BEKRÆFT BESTILTE TIDER
Afbestilling af tid kan ske på Golfbox, på touchscreen i forhallen eller telefonisk til sekretariatet inden for åbningstiden. Sker afbestilling hjemme fra, så skal dette ske senest 1 time før den bookede tid. I klubben kan tider afbestilles frem til 15 minutter før start.
Booking skal ALTID bekræftes på skærmen i forhallen inden runden startes.
Senest 15 minutter før tee off skal den bookede tid bekræftes af én af spillerne i bolden på touchscreenen i klubhuset.
Dette kan ske enten med DGU-kortet eller manuelt ved indtastning af klub- og medlemsnummer samt pinkode. I modsat fald annulleres bookingen og tiden kan bookes af andre indtil 5 minutter før start.
Også spillere uden forud booket spilletid skal bestille og bekræfte på touchscreen i forhallen i tidsrummet fra klokken 06.00 – 17.50.
I forbindelse med banelukning / gunstart suspenderes tidsbestillingen.

MEDLEMMER
Et medlem af Odense Golfklub kan maksimalt have 6 aktive tider i bookingen inden for en 14 dages periode; altså kan man hele tiden have 6 bookinger ”rullende” foran sig gennem hele sæsonen.

GÆSTER TIL MEDLEMMER OG GREENFEE SPILLERE
Gæster til medlemmer skal altid notere medlemsnummeret på det medlem man følges med, hvis gæsten skal spille til reduceret greenfee og HUSK – kun 1 gæst pr. medlem kan spille til reduceret greenfee.
Greenfee spillere kan maksimalt booke 2 tider inden for en 14-dages periode.
Handicapgrænse for greenfee spillere på 18-hulsbanen ”Holluf Park” er alle dage 36. I en bold på 4 spillere tillades det, at én af disse må have et handicap større end 36.

BOOKNING UD OVER 14-DAGES PERIODEN FOR TIDSBOOKNING
Medlemmer og greenfee spillere, som ønsker en bookning ud over 14-dages perioden for tidsbestilling, kan henvende sig til sekretariatet.

WEEKENDS & HELLIGDAGE
2-, 3- og 4- bolde har lige rettigheder, hvilket bl.a. betyder at en hurtigere gående bold ikke har krav på at blive lukket igennem den forangående bold med mindre der foran denne er mindst et helt frit hul!
I weekender og på helligdage har 3- og 4-bolde fortrinsret på 18-huls banen. Det betyder i praksis, at 1 og 2 bolde ikke kan påregne at blive vinket igennem. Det henstilles, at der spilles 3- og 4-bolde.
For at udnytte banen bedst muligt vil boldene, om nødvendigt, blive fyldt op til 3 eller 4 spillere. Man kan altså ikke reservere tid til f.eks. en 2-bold med den klausul, at der ikke kan sættes flere spillere på bolden. 1-, 2- eller 3-bolde vil af sekretariatet kunne blive fyldt op til 2-, 3- eller 4-bolde indenfor et tidsinterval på + 30 minutter. Det betyder, at tiden kun kan flyttes fremad i tid. En enlig, 2 eller 3 spillere, kan ALTID booke sig på en bestående henholdsvis 3-, 2- eller 1-bold.

MULIGHEDER FOR SANKTIONER
Hvis et medlem inden for en periode af 4 sammenhængende uger har 3 ”ubekræftede” bookinger, kan vedkommende udelukkes fra bookingsystemet i en periode af 2 måneder.

GRUPPER I TIDSBESTILLINGEN
Der er givet fortrinsret i tidsbestillingen, som nedenfor.

Mandagsseniorerne:
Registrerede medlemmer af mandagsseniorerne har fortrinsret til tidsbestillingen hver mandag i tidsrummet 07:00 til og med 11:50. Tider som ikke er bestilt 2 dage før (lørdag) klokken 00:01, vil herefter blive frigivet, og kan dermed bestilles af andre.

Onsdagsdamerne:
Registrerede medlemmer af onsdagsdamerne har fortrinsret til tidsbestillingen hver onsdag i tidsrummet 09:30 til og med 10:10 og 15:00 til og med 15:50. Tider som ikke er bestilt 2 dage før (mandag) klokken 00:01, vil herefter blive frigivet, og kan dermed bestilles af andre.

Torsdagsherrerne:
Registrerede medlemmer af torsdagsherrerne har fortrinsret til tidsbestillingen hver torsdag i tidsrummet 14:30 til og med 17:30. Tider som ikke er bestilt 2 dage før (tirsdag) klokken 00:01, vil herefter blive frigivet, og kan dermed bestilles af andre.

Bjørnebanden:
Registrerede medlemmer af Bjørnebanden har fortrinsret til tidsbestillingen hver tirsdag, torsdag og fredag i tidsrummet fra klokken 09:30 til og med klokken 10:10. Tider som ikke er bestilt respektive 2 dage før (søndag, tirsdag og onsdag) klokken 00:01, vil herefter blive frigivet, og kan dermed bestilles af andre.