Persondatapolitik for Odense Golfklub Hollufgård

Odense Golfklub er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Odense Golfklub, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Odense golfklubs behandling af dine personoplysninger. Odense Golfklub behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender Odense Golfklub dine personoplysninger

Odense Golfklub indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

1. Når du indmelder dig som medlem af Odense Golfklub, eller udøver medlemsaktiviteter.

2. Når du på anden vis ønsker at gøre brug af Odense Golfklub uden at være medlem.
​Når du tilmelder dig som medlem af Odense Golfklub eller ønsker at gøre brug af Odense Golfklub indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Odense Golfklub, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne sende dig spørgeskemaer via GolfBox-applikationen (ejet af GolfBox A/S) vedrørende din oplevelse af Odense Golfklub. I denne forbindelse indsamles alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, emailadresse, nuværende golf-handicap, medlemsnummer hos Dansk Golf Union samt din tidligere/nuværende

golfklub.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement, oprettelse af en aftale relateret til Odense Golfklub, eller når du kontakter Odense Golfklub med spørgsmål via e-mail eller telefon. Odense Golfklub gør opmærksom på, at hjemmesiden www.odensegolfklub.dk ejes og administreres af Odense Golfklub, og at oplysninger, du i øvrigt frivilligt oplyser i forbindelse med brug af hjemmesiden www.odensegolfklub.dk, ikke er underlagt denne persondatapolitik.

2. Hvornår videregiver Odense Golfklub dine personoplysninger

Odense Golfklub kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:

  • a. leverandører Odense Golfklub samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller din brug af Odense Golfklub for eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til medlemstilbud), herunder Odense Golfklub;
  • b. øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller brug af Odense Golfklub, herunder GolfBox A/S (ejer af GolfBox-applikationen); eller
  • ​c. hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med oprettelse eller booking af en golftid eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos Odense Golfklub.

3. Hvordan beskytter Odense Golfklub dine personoplysninger

Odense Golfklub har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Odense Golfklub sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Odense Golfklub kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Odense Golfklubs sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Odense Golfklub behandler om dig, kan du rette henvendelse til sekretariatet@odensegolfklub.dk eller telefonnummer 6595 9000.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Odense Golfklub behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Odense Golfklub om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Odense Golfklub er betinget af, at du afgiver de i Odense Golfklubs indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk.

Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside.

5. Hvor længe opbevarer Odense Golfklub dine personoplysninger

Hos Odense Golfklub gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af Odense Golfklub), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Odense Golfklub sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes, ligesom der for eksempel til GolfBox A/S (i GolfBox-applikationen) indberettes, at du ikke længere er medlem af Odense Golfklub.

6. Hvad sker der, når Odense Golfklub ændre denne persondatapolitik

Odense Golfklub opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Odense Golfklub løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Odense Golfklub dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Odense Golfklub på sekretariatet@odensegolfklub.dk.

7. Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:

Odense Golfklub

Hollufgårds Allé 21

DK-5220 Odense SØ

sekretariatet@odensegolfklub.dk

+ 45 65 95 90 00

Sidst revideret 17. august 2017.​

logo-negativ

Hollufgårds Allé 21

5220 Odense SØ

65 95 90 00

sekretariatet@odensegolfklub.dk