Ungsenior

Aldersgruppe: de som i kalenderåret fylder 19 år til og med det kalenderår, hvori man fylder 25 år.

Hvad koster det: Kontingent: 2.190,- kroner ½-årligt og gælder perioden 1/1 - 30/6 eller 1/7 - 31/12.

Indmeldelsesgebyr kroner 500,- inklusive 1 træningslektion á 20 minutter.

Hvad får du:

• fri bolde på driving range
  • frit spil på Holluf Park & Pilebanen
  • mulighed for deltagelse i klubber i klubben (onsdagsdamer, torsdagsherrer og bjørnebanden)
  • repræsentere OGK i turneringer
  • rabat på 10-turskort til caddycar (gælder kun ved fysisk lidelse)
  • kontingent til DGU
  • fri adgang til motionsrum
  • ansvarsforsikring i Tryg via DGU - se mere
  • fuldgyldigt DGU-kort
  • mulighed for leje af bagskab
  • 1 gæst pr. medlem til ½ greenfee
  • mulighed for at låne klubbens trailer
  • fiskeret i Lindved Å med gyldigt fisketegn
  • tæt på offentlig transport - bus nr. 83 kører lige til døren - se køreplan her
  • oplyst og overdækkede udslagssteder på driving range
  • klublokale med servering af god og veltilberedt mad, samt førsteklasses restaurant
  • klubben fører handicap efter gældende regler. Ved indmeldelse skal eventuelt HCP kunne dokumenteres

På Fyn har vi aftale med følgende klubber om greenfee til kr. 200,- på hverdage: Barløseborg, Blommenslyst, Odense Eventyr, Faaborg, H.C. Andersen (bogense), Langeland, Langesø, Lillebælt, Midtfyn (også weekends og helligdage), Sct. Knud, Svendborg og Vestfyn.
Øvrige greenfee aftaler - se HER!

Indmeldelse:
Der kan ske indmeldelse ved henvendelse til sekretariatet på telefon 6595 9000, personligt eller på mail sekretariatet@odensegolfklub.dk - indmeldelsesblanket kan hentes her