KLUB 37​

KLUB 37 er et nyt tiltag i Odense Golfklub for spillere, der har over handicap 37, er nye eller ikke har rykket sig væsentligt på handicaplisten over de seneste par år. I den nye klub tilbydes fællestræning på udvalgte lørdage og søndage hen over sæsonen i Odense. Her giver pro´en Morten et oplæg på de forskellige aspekter af golfspillet. Efter træningen spilles der 9 huller på Pilebanen med de andre KLUB 37´ere, så de møder ligesindede på samme niveau som dem selv.

Det koster 20,- kroner, som betales ved tilmelding, at deltage i KLUB 37, og beløbet går ubeskåret til præmier. Tilmelding til fællestræning/turnering skal ske på Golfbox

Startliste bliver offentliggjort. Scorekort sørger pro’en for. Der spilles 9 huller med varierende turneringsformer (primært holdspil), og når sidste hold er kommet ind, mødes man til en øl eller sodavand på terrassen eller i klubhuset til præmieoverrækkelse.

I KLUB 37 tilstræbes en god og hyggelig omgangstone. Der drilles, roses, pjattes, er seriøse og frem for alt indstillet på, at alle skal have det sjovt med at spille golf, også selv om man er nybegynder. Der ventes på hinanden, og sørges for at alle kommer godt igennem alle 9 huller.

Dette tilbud er også for klubbens prøvemedlemmer – både dem der har bestået prøverne og dem der mangler.

Hollufgårds Allé 21