Du er velkommen til at spille seniorturnering fra det år du fylder:
Damer 50 år
Herrer 55 år

Mandagsturnering

Der spilles i 4 rækker på Holluf Park
A: Handicap 0,0 - 15,0 Stableford.
B: Handicap 15,1 - 21,0 Stableford.
C: Handicap 21,1 - 27,0 Stableford.
D: Handicap 27,1 - 36,0 Stableford.

Der spilles i 1 række på Pilebanen
E: Handicap 00,0 - 42,0 Stableford 1 x 9 huller.
E:rækken er forbeholdt personer der ikke kan, eller har muglighed for at spille i A-B-C-D rækkerne, på Holluf Park.

Tilmelding på Golfbox (eller liste der er ophængt på opslagstavlen, hvis golfboks er ude af drift.) inden du starter din runde.

Der lægges tuneringsfee på 15 kr. i en kuvert tydeligt forsynet med dato, navn og medlemsnr.eller der kan indbetales 220,-kr. for sæson 2017 på

konto nr. 5060 1060044

Dette skal gøres inden du går ud

Kuverten med turneringsfee lægges i brevsprækken for greenfee og scorekort.

Straks efter hjemkomsten lægges det udfyldte og underskrevne scorekort i brevsprækken for greenfee scorekort.

Husk altid at omregne til stableford-point.
Det skal bemærkes, at mangler der nogle af de ovenstående krav, eller er de så utydelige, at de ikke kan læses, bliver vedkommende diskvalificeret.
Scorekort afleveret - ikke tilmeldt turneringen eller skrevet på listen der er opsat på opslagtavlen i forhallen indberettes ikke
Er man tilmeldt en turnering og ikke har spillet er det en NS. og ikke tællende
Hvis runden ikke er færdig spillet og afsluttet, er det en NR. og tællende
Diskvalifiseret, DQ - Ikke underskrevet scorekort indberettes, og er tællende
Diskvalifiseret, DQ - brud på regler, scorekort indbrettes ikke.

Præmier

Der er minimum 1 præmie pr. række, der udløses en præmie mere for hver 6. deltager i en række. ( 1-7-13 osv. )

Præmierne udleveres ved kvartalsafslutning (for deltagelse i en kvartalsafslutning skal man have deltaget i en af mandagsturneringerne).

Er man ikke tilstede, sættes vin præmien i sekretariatet. Afhentes den ikke inden månedens udløb, inddrages den igen af udvalget.

Ved afslutningerne skal man være tilstede for at få udleveret præmie for dagens turnering.

Årets Seniorgolfer

De spillere, der gennem årets lokal turneringer på

Holluf Park og Pilebanen har fået flest points efter beregningsmetoden, vil blive kåret som årets Seniorgolfere.
Med lige mange point, vil de spillere med lavest handicap være vinder.

Beregningsmetoden Order of Merit ( nyt i år )

Holluf Park

Til vinderen af en turnering i
​række (A,B,C,D ) tildeles 8. points.
Nr 2. i hver række 6. points.
Nr 3. i hver række 4. point.

Nr 4. i hver række 2. point

Alle øvrige deltagere i en turnering tildeles 1 point.

Pilebanen

Vinderen af en turnering 4.point

Nr. 2 i rækken 3. point

Nr. 3 i rækken 2. point

Alle øvrige deltagere i en turnering tildeles 1 point.

Efter hver lokal turnering beregnes resultaterne, som kan ses i turneringen under Order of Merit

Idégrundlag

​Tilstræbe, at seniorer i Odense Golfklub tilknytter sig Mandagsseniorerne, og således medvirker til idéen om en gruppe, der udvikler golfen og til at give en aktiv tilværelse, såvel sportsligt som socialt.

Målsætning

At alle seniorer i Odense Golfklub tilknytter sig Mandagsseniorerne.

At fastholde idéen om en særskilt gruppe, der virker for at udvikle golfen for seniorer i Odense Golfklub.
At medvirke til at give seniorerne en aktiv tilværelse, såvel sportsligt som socialt.