Onsdagsdamer

Nye medlemmer skal kontakte komiteen, før de går ud første gangTurneringsbetingelser

Alder & Handicap

Minimum 18 år

Maksimalt handicap 36,0

Rækkeinddeling
A-rækken +2,0 – 17,9
B-rækken 18,0 – 24,9

C-rækken 25,0 - 36,0

Før og efter turnering

1. Tilmeld dig turneringen via Golfbox hjemme eller på touchskærme i klubben.
  2. Book starttid i tidsbestillingen.
  3. Læg 25 kr. i en kuvert med fuldt navn og medlemsnummer og mærket "onsdagsdamer". Kom kuverten i “Slidsen” under touchskærmene. Du kan ikke bruge betaling med kort eller MobilePay. (Hvis du har betalt for et helt år, kan dette ignoreres)
  4. Aflever korrekt udfyldt scorekort efter turneringen i “Slidsen” under touchskærmene.

Reserverede starttider

Onsdagsdamerne
Pointfordeling

8, 6, 4, 2, 1 point til nr. 1, 2, 3, 4, 5, -7 i alle rækker. Ved lige scores afgøres stillingen ved de sidste 9 - 6 - 3 huller. Præmier for indtjente point fra hele sæsonens turneringer uddeles ved efterårsafslutningen.
Pink Cup tæller ikke til point og spisning ved efterårsafslutningen. Birdies noteres i kælderen.

Sponsorturnering

På dage med sponsorerede turneringer er der spisning kl. 20.00. Efter spisningen er der præmieoverrækkelse. Vinderen skal være til stede ellers overgår præmien til den næste i rækken. Af hensyn til præmieoverrækkelsen er sidste frist for indlevering af scorekort kl. 20.00.

Årets damegolfer

Den spiller i enten A-, B- eller C-rækken, der har opnået flest point i sæsonen, kåres ved efterårsafslutningen som årets damegolfer. Ved lige point kåres den med laveste handicap.

Afholdes i forbindelse med efterårsafslutningen

den 6. oktober 2017 kl. 19.00​