betalingsservice

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice, hvorefter dine fremtidige regninger til Odense Golfklub betales til tiden - hverken for tidligt eller for sent.

Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden.

Åben tilmeldingsblanketten ved at klikke på nedenstående link til Betalingsservice, hvor du også kan se reglerne.

I feltet "Medlemsnummer" skal anføres dit klubmedlemsnummer - eksempelvis medlemsnummer 44 skal indtastes 0044 - og IKKE foranstående klubnummer 5.

Betalingsservice online tilmelding​

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice"​