Regionsgolf Danmark - A/B/C/D

A/B/C/D holdturneringen
Spillere skal være fyldt 21 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Rækkeinddeling:
A-række: Laveste handicap 4,5
B-række: Laveste handicap 11,5
C-række: Laveste handicap 18,5
D-række: Laveste handicap 26,5

Antal Hold
I 2017 har OGK 3 hold med i turneringen - 1 hold i A-rækken, 1 hold i B-rækken og 1 hold i C-rækken.

Spilleform
Hulspil over 18 huller, 6 spillere (2 damer og 4 herrer) på hvert hold.
1 mixed foursome + 4 singler (1., 2., og 3. single herrer samt damesingle).
Kampene spilles i indledende runder mellem golfklubber vest for Storebælt, og efter nedenstående retningslinjer:
Kampene spilles som både hjemme- og udekamp mod hver klub.
Kampene spilles uden betaling af greenfee.
Kampene spilles som scratchkampe (d.v.s. uden handicap). Holdets kaptajn meddeler holdets opstilling og har ansvar for udfyldning af kampkort med navne og handicap, som udveksles med modstanderne inden kampen, og som underskrives af de 2 kaptajner efter kampen med resultat som hjemmeklubben indberetter.

Holdudtagelse
Spillere udtages ud fra princippet om at OGK ønsker, at stille med stærkeste mandskab - d.v.s. det er laveste handicap, der er udgangspunkt for holdene i hver række.

Er der rigtig mange interesserede (som regel herrer) i en række, er det som hovedregel de 8 med laveste handicap, der kan forvente at komme i betragtning til en plads på holdet.

For at kunne deltage skal spiller have et EGA handicap.

Sidste frist for tilmelding til at deltage på hold er den 30. november og tilmelding sker via Golfbox

Se mere info: www.regionsgolf-danmark.dk

Klubkoordinator for Regionsgolf Danmark - Holdturneringsgolf i OGK:

Regionsgolf Danmark - Seniorer

Senior holdturneringen
Damer:
skal være fyldt 50 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes
Herrer: skal være fyldt 50 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes

Spilleform
Hulspil over 18 huller, 6 spillere (2 damer og 4 herrer) på hvert hold.
1 mixed foursome + 4 singler (1., 2., og 3. single herrer samt damesingle)
Kampene spilles som både hjemme- og udekamp mod hver klub
Kampene spilles uden betaling af greenfee
Kampene spilles som scratchkampe (d.v.s. uden handicap).
Holdets kaptajn meddeler holdets opstilling og har ansvar for udfyldning af kampkort med navne og handicap, som udveksles med modstanderne inden kampen, og som underskrives af de 2 kaptajner efter kampen med resultat, som hjemmeklubben indberetter.

Holdudtagelse
Seniorer udtages ud fra princippet om at OGK ønsker at stille med stærkeste mandskab - d.v.s. det er laveste handicap, der er udgangspunktet.

For at kunne deltage skal spiller have et EGA-handicap.

Sidste frist for tilmelding til deltagelse på hold er den 30. november og tilmelding sker via Golfbox.

Regionsgolf Danmark - Veteraner

Veteran holdturnering
Damer: skal være fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes
Herrer: skal være fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes

Antal hold
I 2017 har OGK 3 hold med i turneringen; 1 hold i A-rækken og 2 hold i C-rækken.

Hulspil over 18 huller, 6 spillere (2 damer og 4 herrer) på hvert hold
1 mixed foursome + 4 singler (1., 2., 3. single herrer samt damesingle).
Kampene spilles som både hjemme - og udekamp mod hver klub
Kampene spilles uden betaling af greenfee
Kampene spilles som scratchkampe (dvs. uden handicap). Holdets kaptajn meddeler holdets opstilling og har ansvar for udfyldelse af kampkort med navne og handicap, som udveksles med modstanderne inden kampen, og som underskrives af de 2 kaptajner efter kampen med resultat som hjemmeklubben indberetter.

Holdudtagelse

Veteraner udtages ud fra princippet om, at OGK ønsker at stille med stærkeste mandskab - d.v.s. det er laveste handicap der er udgangspunktet.

Regionsgolf Danmark - Superveteraner

Superveteran holdturnering
Damer: skal være fyldt 70 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes
Herrer: skal være fyldt 70 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes

Antal hold
I 2017 har OGK 1 hold med i turneringen.

Hulspil over 18 huller, 6 spillere (2 damer og 4 herrer) på hvert hold
1 mixed foursome + 4 singler (1., 2., 3. single herrer samt damesingle).
Kampene spilles som både hjemme - og udekamp mod hver klub

Holdudtagelse

Superveteraner udtages ud fra princippet om, at OGK ønsker at stille med stærkeste mandskab - d.v.s. det er laveste handicap der er udgangspunktet.

Hollufgårds Allé 21