Begynderudvalget

Forretningsorden

Forretningsorden og opgaver for begynderudvalget i Odense Golfklub.

Læs forretningsordenen her

Udvalgsmedlemmer

Begynderudvalgets medlemmer

Se udvalget her

Nyt fra udvalget

Her kan du læse begynderudvalgets nyheder.

Læs nyheder
Info til begyndere
Information til begyndere i Odense Golfklub.

Læs her

Velkommen i Odense Golfklub

- Vi håber, at du vil få stor glæde ved golfspillet og føle dig godt tilpas i klubben.

Klubbens Begynderudvalg vil med denne skrivelse forklare dig, hvordan du hurtigt kommer i gang med golfspillet, idet vores opgave er at sluse nye medlemmer bedst muligt ind i klubben. Det sker primært ved, at vi hver tirsdag arrangerer golfturnering på Pilebanen (9-huls banen - lille bane).

Desuden sørger vi for at informere dig om øvrige aktiviteter via opslagstavlen, indlæg i klubbladet og ved månedsafslutningerne den sidste tirsdag i måneden. Du får udleveret en klubnøgle i sekretariatet mod et depositum på 100 kr., og du kan frit benytte øvebolde på træningsbanen - ubegrænset brug af træningsbolde er indeholdt i kontingentet.

Du skal som nyt medlem gennem en række kurser og prøver både med hensyn til golfteknik og etikette- og golfregler, og vi skal med det samme understrege, at der er forbud mod at spille på banen, før baneprøven er bestået.

Så er sæsonen ovre, men det betyder ikke at vi skal stoppe med at holde golfen vedlige og vinteren giver nye muligheder.

Se mere her www.benefit-odense.dk