Begynderudvalget

Forretningsorden

Forretningsorden og opgaver for begynderudvalget i Odense Golfklub.

Læs forretningsordenen her

Udvalgsmedlemmer

Begynderudvalgets medlemmer

Se udvalget her

Nyt fra udvalget

Her kan du læse begynderudvalgets nyheder.

Læs nyheder

Info til begyndere
Information til begyndere i Odense Golfklub.

12 Kanin

Sådan kan du komme til at spille 12'er kanin:

Superkanin

Se her hvordan du kan blive en superkanin.

Velkommen i Odense Golfklub

- Vi håber, at du vil få stor glæde ved golfspillet og føle dig godt tilpas i klubben.

Klubbens Begynderudvalg vil med denne skrivelse forklare dig, hvordan du hurtigt kommer i gang med golfspillet, idet vores opgave er at sluse nye medlemmer bedst muligt ind i klubben. Det sker primært ved, at vi hver tirsdag arrangerer golfturnering på Pilebanen (9-huls banen - lille bane).

Desuden sørger vi for at informere dig om øvrige aktiviteter via opslagstavlen og ved månedsafslutningerne den sidste tirsdag i måneden. Du får udleveret en klubnøgle i sekretariatet mod et depositum på 100 kr., og du kan frit benytte øvebolde på træningsbanen - ubegrænset brug af træningsbolde er indeholdt i kontingentet.

Du skal som nyt medlem gennem en række kurser og prøver både med hensyn til golfteknik og etikette- og golfregler.

Vi er glade for at have følgende gode sponsorer:

Midtfyns Bryghus

Nukredit