STIFTEN GOLF CUP 2017​

TILMELDING​

Turneringsbetingelser​

​Turneringen er åben for aktive medlemmer af de FYNSKE klubber inklusive Ærø og Langeland.

Deltagerne skal være amatører, have et EGA-handicap og være fyldt 18 år på turneringsdagen.

Abonnenter (gælder dog IKKE tilbudsabonnementer) på Fyens Stiftstidende eller Fyns Amts Avis giver fortrinsret til deltagelse - abonnementsnummer skal oplyses i bemærkningsfelt ved tilmelding.

Ved eventuel overtegning af ikke-abonnenter refunderes turneringsgebyret.

Tilmeldingen åbner søndag den 4. juni klokken 12:00 for abonnenter.

Tilmeldingen åbner søndag den 11. juni klokken 12:00 for ikke-abonnenter.

Hvis den turneringsdag, hvor du ønsker at deltage er overtegnet, så prøv en af de andre spilledage.

Er alle 4 kvalifikationsdage overtegnet, så send en mail til sekretariatet@odensegolfklub.dk og oplys hvilken spilledag, du ønsker at være på venteliste til samt angiv dit klub- og medlemsnummer og eventuelt dit abonnementsnummer.

Samboende kan i bemærkningsfeltet oplyse klub- og medlemsnummer på den, som de ønsker starttid i nærheden af, såfremt man deltager i samme række.

​TURNERING

Alle dage spilles 18 hullers stableford i 5 rækker. A-, B- og C-rækken spiller på Holluf Park (18-huls banen) og D-E rækken spiller to gange 9 huller på Pilebanen (9-huls banen).

HERRER

A: handicap +8 - 11,8

B: handicap 11,9 - 21,1

C: handicap 21,2 - 31,2

D: handicap 31,3 – 42 (PILEBANEN)

E: handicap 43 - 72 (PILEBANEN)

DAMER

A: handicap +8 - 10,5

B: handicap 10,6 - 19,8

C: handicap 19,9 - 29,9

D: handicap 30,0 – 40 (PILEBANEN)

E: handicap 41 - 72 (PILEBANEN)

Der spilles kvalifikation mandag den 24. juli, tirsdag den 25. juli, torsdag den 27. juli og fredag den 28. juli. Hver dag afsluttes de enkelte rækker med uddeling af præmier inklusive klappepræmier.

Fra hver kvalifikationsdag går den bedste fjerdedel i hver af de 5 rækker videre til finalerne søndag den 30. juli. Alle der har mindst samme score som dagens cut er med i finalen.

STARTTIDER

På kvalifikationsdagene startes fra klokken 08:00 på Holluf Park, og fra klokken 08:00 på Pilebanen.

Der kan hver dag deltage 150 spillere i rækkerne A - C og 36 spillere i D - E rækken.

Der spilles 4-bolde med 10 minutters mellemrum. På finaledagen spilles fra klokken 07:00 på Holluf Park og klokken 08:00 på Pilebanen.

STARTLISTER

Startlisterne udarbejdes af Odense Golfklub, der også gerne svarer på spørgsmål på telefon 65 95 90 00. Startlisterne kan ses på Golfbox 5 dage før turneringsstart og kan desuden ses på fyens.dk.

​TURNERINGSGEBYR

Tilmelding: Fra søndag den 4. juni klokken 12:00 på Golfbox for abonnenter på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

Fra søndag den 11. juni klokken 12:00 for ikke-abonnenter på Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

Prisen (turneringsgebyret) for deltagelse er 250,- kroner pr. spiller for abonnenter

250 kr. pr. spiller for medlemmer af OGK

350 kr. pr. spiller for ikke-abonnenter og medlemmer af andre FYNSKE golfklubber.

Du kan KUN tilmelde dig via Golfbox, hvor der samtidig skal ske betaling af startgebyret

I turneringsgebyret er inkluderet en let frokost i restauranten og forfriskninger fra ALBANI undervejs og efter turneringen. Finaledeltagerne modtager samme traktement og betaler ikke yderligere turneringsgebyr.

Når startlisten er offentliggjort på Golfbox, vil turneringsgebyr ikke blive refunderet uanset årsagen til afbud.

PRÆMIER

I hver kvalifikationsrunde samt i finalerne er der præmier for hver 10. spiller i rækken. Dog altid minimum en 1. og 2. præmie.

Ved samme score afgøres placeringen efter sidste 9, 6, 3 og sidst spillede hul – herefter lodtrækning.

På alle fem spilledage er der præmier for nærmest flaget på 9. hul på Holluf Park og på 3. hul på Pilebanen i alle rækker.

I forbindelse med præmieoverrækkelserne vil der på alle spilledage blive trukket et antal klappepræmier fra forskellige sponsorer blandt de tilstedeværende deltagere.

Blandt de spillere, som på enten Holluf Park eller Pilebanen laver Hole in One, trækkes der lod om et golfophold på Hotel Tyrol i St. Johann, Østrig.