LOKALE REGLER

Pilebanen​

Sten i bunkers er flytbare forhindringer (regel 24-1 gælder).

Afstandsmåler​ - for alt spil på denne bane, må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge en afstandsmåler. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler til at angive eller måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. højdeforskel, vindhastighed m.v.), er dette et brud på Regel 14-3.

Reglerne 18-2, 18-3 og 20-1, modificeres således:

Når en spillers bold ligger på greenen, er der ingen straf, hvis bolden eller boldmarkeringsmærket uforsæt-ligt flyttes af spilleren, hans partner, hans modstander, eller nogen af deres caddier eller udstyr.

Den flyttede bold eller boldmarkeringsmærket skal genplaceres som foreskrevet i Reglerne 18-2, 18-3 og 20-1.

Straf for overtrædelse af disse lokale regler:

Hulspil: Tab af hul. ​Slagspil: 2 straffeslag

​EVT. MIDLERTIDIGE LOKALE REGLER LOKALE REGLER:

Se opslaget i klubhuset.

BANEMARKERINGER

Hvide pæle - Out of bounds

Gule pæle - Vandhazard

Røde pæle - Parallel vandhazard

Blå pæle - Areal under reparation

Blå pæle med sort top - Areal under reparation med spilforbud

På 5., 6., 7. og 8. hul udgør den banenære kant af grusvejen banens grænse mod vest (out of bounds). Lagerpladsen på 7. hul er out of bounds (hvide pæle).

​På 13. hul udgør den banenære asfalterende kant af cykelstien/gangstien out of bounds.

Afstandsmarkeringer til midtgreen

• 150m (gule)
  • 100m (røde)
  • 50m (blå)