Golf med nærvær

Klubhus​

Vi er i fuld gang med ny indretning af restauranten. Der lægges nyt trægulv oven på eksisterende klinker. Nye møbler og belysning er på vej. Projektet forventes færdiggjort til sæsonstart.

Terrasse

Der arbejdes flittigt med optagning af fliser og ny belægning på terrasse og omkringliggende arealer. Ny belysning opsættes og der opsættes en "rustvæg", i samme design som vores blomsterkummer, ved det bestående bed på hjørnet af terrassen. Der er indkøbt nye terrassemøbler. Ialt 12 sæt á seks stole og et bord, samt 3 loungesæt. Projektet forventes færdiggjort til sæsonstart.

2020​

3. hul

Render før green dækkes til.

Opstart: uge 41 2020.

Forventet afslutning: Hen over vinteren, senest uge 16/2021.

Begrundelse: Tilfældigheder afgør ofte om man ender i renden eller bolden hopper over. Endvidere er renden konstrueret som en hestesko, med render i begge sider og tværs over fairway, hvilket straffer både lige og skæve slag. Med fjernelse af renden kommer bunkere i venstre samt rough efter renden i højre formentlig mere i spil.

4. hul

​Der anlægges nyt teested.

Opstart: uge 41.

Forventet afslutning: Hen over vinteren, senest uge 13/2021.

Begrundelse: Banens absolut mest ujævne teested lægges om. Det hæves lidt, og gøres smallere og længere. Alle teestedsmarkeringer placeres på dette teested, da det tidligere tee 64 er nedlagt.​

8. hul

​De to første fairwaybunkers sløjfes og den tredje bunker udvides mod fairway.

Opstart: uge 42.

Forventet afslutning: Hen over vinteren, senest uge 13/2021.

Begrundelse: Hullet har banens smalleste adgang til green. For klubgolferen er drivet ligeledes svært og der er i tidens løb vokset træer op ved bunkers. Dermed er både drive og slag til green svært.

11. hul

​Teestedet hæves ca. 1 m. og anlægges som ét langt teested.

Opstart: uge 41.

Forventet afslutning: Hen over vinteren, senest uge 16/2021.

Begrundelse: Banens eneste blinde hul ændres så man nu kan se sin bold lande på fairway.

klik på billederne og se galleriet

Igangværende projekter på Pilebanen:

Dræning mellem 1. og 2. hul samt 5. hul.

Opstart: uge 43.

Forventet afslutning: Hen over vinteren, senest uge 16/2021.

Begrundelse: I våde perioder oplever vi meget vand på disse huller.

Indspilsgreen

​Ny indspilsgreen og bunker samt sløjfning af nuværende bunker.

Forventet ibrugtagning: Uge 16/2021.

Begrundelse: Forbedret ”trafik” i området. Den nye green skal bruges til pitchslag i retning mod driving range. Den gamle green skal bruges til chipslag.

Flere kan træne uden at gå i vejen for hinanden og vi undgår vildfarne bolde på sti og terrasse.

​2019

6. hul og 12. hul