Golf med nærvær

Onsdagsdamer

TURNERINGSBETINGELSER FOR ONSDAGSDAMERNE 2020

Er du nyt medlem af Onsdagsdamerne, opfordres du til at kontakte komiteen første gang du vil deltage, dette for at vi kan følge udviklingen i antallet af Onsdagsdamer.

​Alder & Handicap: Minimum 18 år
Holluf Park (A, B og C række) maksimalt handicap 36,0
Pilerækken maksimalt handicap 42,0

Rækkeinddeling:
A-rækken +2,0 – 15,9
B-rækken 16,0 – 22,3
C-rækken 22,4 - 36,0
Pilerækken +2,0- 42,0

Før og efter turnering:

1. ​Tilmeld dig turneringen via Golfbox, hjemme eller på touchskærme i klubben.

2. ​Book starttid i Golfbox, tidsbestillingen.

3.​ Betal via Golfbox (inden start på hver enkelt turnering) Husk der modtages IKKE kontanter.

– enten for hele sæsonen eller pr. match. Der tillægges et bankgebyr pr. indbetaling.

4. ​Aflever korrekt udfyldt scorekort efter turneringen i “Slidsen” til højre under touchskærmene. ​

Scorekortet skal være udfyldt tydeligt med navn, medlemsnummer, turnering (OnsdagDamer), turneringsform samt score/point.

Kortet skal underskrives både af spiller og markør og markørens medlemsnummer.

Reserverede starttider:

For at kunne benytte fortrinsretten skal du være registreret som Onsdagsdame. Det bliver du ved at henvende dig til en i komiteen. Du skal naturligvis være reel deltager, ellers bliver du slettet igen. Fortrinsretten gælder indtil mandag kl. 21 hvor resterende tider frigives.

Reserverede tider på Hollufpark, hver onsdag i tidsrummet 09:30 til 10:15 og 15:22 til 16:07.

Reserverede tider på Pilebanen hver onsdag i tidsrummet kl. 10:00 til 10:30 og 16:20 til 16:50.

​Pointfordeling:8, 6, 4, 2, 3x1 point til nr. 1, 2, 3, 4, 5-7 i alle rækker. Ved lige scores afgøres stillingen ved bedst på sidste 9 - 6 - 3 huller.

Årets golfer er den dame med flest indtjente point fra alle turneringerne i sæsonen. Præmien bliver overrakt til sæsonafslutningen.

Præmier:

For hver match kåres der en 1. og 2. plads i alle rækker. Gælder dog ikke sponsormatcher og sæsonafslutninger.
I alle rækker skal der minimum være 7 deltagere, for at 2. præmien udløses.

Sponsorturnering:

På dage med sponsorerede turneringer er der spisning kl. 20.00. Efter spisningen er der præmieoverrækkelse. Vinderen skal være til stede ellers overgår præmien til den næste i rækken. Af hensyn til præmieoverrækkelsen er sidste frist for indlevering af scorekort kl. 20.00.

Nærmest flaget:

Par 3 huller med nærmest flaget er der ingen begrænsning af, hvor mange præmier en enkelt spiller kan vinde.

Årets Damegolfer og Årets Eclectic:

Den spiller i A-, B- eller C-rækken, der har opnået flest point i sæsonen, kåres ved efterårsafslutningen som Årets Damegolfer. Ved lige point kåres den med laveste handicap. I Pilerækken kåres også en selvstændig vinder.

Eclectic vinderne er de spillere, som gennem sæsonen har opnået den laveste bruttohulscore. Der kåres 4 Eclectic vindere. En fra hver af A, B og C rækkerne samt Pilerækken.

Generalforsamling:

Afholdes i forbindelse med efterårsafslutningen, fredag den 2. oktober 2020 kl. 18.30​

Sponsorer og samarbejdspartnere​

Golf med nærvær​