Golf med nærvær

Onsdagsdamer

Nye medlemmer skal kontakte komiteen, før de går ud første gang.

​Turneringsbetingelser

Alder & Handicap

Minimum 18 år

Maksimalt handicap 36,0

Rækkeinddeling
A-rækken +2,0 – 17,2
B-rækken 17,3 – 22,3

C-rækken 22,4 - 36,0

Før og efter turnering

1.​Tilmeld dig turneringen via Golfbox hjemme eller på touchskærme i klubben.

2.​Book starttid i tidsbestillingen.

3.​Betaling foregår vis golfbox (inde på hver enkelt turnering) – enten helårs eller matchvis.

4.​Aflever korrekt udfyldt scorekort efter turneringen i “Slidsen” under touchskærmene.​

Reserverede starttider

Under udarbejdelse

Pointfordeling

8, 6, 4, 2, 1 point til nr. 1, 2, 3, 4, 5, -7 i alle rækker. Ved lige scores afgøres stillingen ved de sidste 9 - 6 - 3 huller. Årets golfer er den dame med flest indtjente point fra alle turneringerne i sæsonen og præmien bliver overrakt til sæsonafslutningen.

Sponsorturnering

På dage med sponsorerede turneringer er der spisning kl. 20.00. Efter spisningen er der præmieoverrækkelse. Vinderen skal være til stede ellers overgår præmien til den næste i rækken. Af hensyn til præmieoverrækkelsen er sidste frist for indlevering af scorekort kl. 20.00.

Årets damegolfer og Årets eclectic vindere

Den spiller i enten A-, B- eller C-rækken, der har opnået flest point i sæsonen, kåres ved efterårsafslutningen som årets damegolfer. Ved lige point kåres den med laveste handicap.

Eclectic vinderne er dem, som opnår den mest optimale stableford runde gennem hele sæsonen, i hver række.

Afholdes i forbindelse med efterårsafslutningen

den 4. oktober 2019 kl. 18.30​

Golf med nærvær​