Golf med nærvær

Medlemsfordele

Medlemmer af Odense Golfklub, kan opnå fordele mod forevisning af sit DGU-medlemskort.
Herunder kan du se hos hvem, der kan opnås fordele via dit medlemsskab i Odense Golfklub.​

F10 tilbyder medlemmer af Odense Golfklub 25% rabat på et økonomitjek for såvel private som for virksomheder. F10 har til huse lige overfor golfklubben. (læs mere herunder)

Går du og tænker på ny bil?

Så læs lige her om aftalen som Odense Golfklub har indgået:

Bookes og gennemføres der et VestergaardYOU salgsmøde via

modtager Odense Golfklub kr. 200,-

HUSK! Påfør altid jeres unikke referencenummer OGK5220, så vi kan sikre, at pengene tilfalder Odense Golfklub.

Fører VestergaardYOU salgsmødet til et salg af en ny eller brugt bil, vil jeres klub/forening modtage følgende kick-back:

kr. 1.500,- pr. salg inkl. finansiering for A biler (fx KIA Picanto, Renault Twingo e. lign.)

kr. 2.000,- pr. salg inkl. finansiering for B+ biler (fx Ford Focus, Renault Clio el. større)

kr. 2.000,- pr. All-Inclusive salg (inkl. en forsikring, Vestergaard Serviceaftale og finansiering) for A biler (fx KIA Picanto, Renault Twingo e. lign.)

kr. 3.000,- pr. All-Inclusive salg (inkl. en forsikring, Vestergaard Serviceaftale og finansiering) for B+ biler (fx Ford Focus, Renault Clio el. større)

Gælder ved handel op til 6 måneder efter VestergaardYOU salgsmødet er afholdt.

Medlemmer af Odense Golfklub kan købe enkeltflasker til 6 flaskers pris.

Professionel maling & rådgivning

Flügger Farver, Enebærvej 1, 5260 Odense S

Tlf 6312 2418 - mail enebaervej@fluggerfarver.dk

Åbent mandag - torsdag 10:00-17:30, fredag 10:00-18:00 og lørdag 09:00-13:00

Vi giver 20% mod fremvisning af dit DGU-medlemskort til Odense Golfklub​

Kontakt os og hør om jeres medlemsfordele.

Sponsorer og samarbejdspartnere​

Golf med nærvær​